Grzyby w occie, inaczej grzyby marynowane, to tradycyjny element polskiej kuchni. Są nie tylko świetnym dodatkiem do dań obiadowych, ale pasują również do kanapek, koreczków, a także sałatek. Z uwagi na swój wyrazisty smak są też świetną imprezową przekąską. Do marynowania najlepsze są małe i jędrne borowiki, podgrzybki, kurki, maślaki, rydze, opieńki i kozaki. W zależności od upodobań można użyć jednego rodzaju grzybów lub je zmieszać. Jeśli masz świeże grzyby pod...
# tylko ciebie chcę, # polański obuwie, # wassyl sklep, # sok z brzozy na włosy, # wyprzedaże reserved, # sinsay wyprzedaż damska, # sinsay wyprzedaż kurtki, # nalewka z cytryn, # sinsay płaszcze, # reserved czapka, # Co warto wozić w samochodzie?, # Serum do twarzy - jak dobrać je do potrzeb skóry?, # Grzyby w occie - prosty przepis DZIAŁA