styl boho na weselu
Top o luźnym kroju. Dekolt w serek. Szerokie ramiączka.
WZROST MODELKI/MODELA: 177 cm
Koszulka z plisowanym rękawemKoszulka o lekko taliowanym kroju z okrągłym dekoltem. Wykonano ją z dzianiny w połączeniu z cienką tkaniną. Ma długie rękawy zakończone plisowanym rozkloszowaniem. Dodatkowo, także przy rękawach znajdują się subtelne wiązania.Modelka na zdjęciu ma 176 cm wzrostu i nosi rozmiar 36.Wiecej informacji na:kosmetyczna hedonistka |
Top o luźnym kroju. Dekolt w serek. Szerokie ramiączka.
WZROST MODELKI/MODELA: 177 cm
Biustonosz w fasonie klasycznym z kolekcji Dkny. Model wykonany z koronkowego materiału.
- Miseczki wzmocnione fiszbinami.
- Miękka miseczka.
- Regulowane zapięcie na haftki.
- Regulowane ramiÄ…czka.
Skład:
Materiał zasadniczy: 88 % Nylon, 12 % Spandex,
ID produktu:
100-BID09B
Kod produc
Powodów na to, że warto kupować w lumpeksach, jest wiele. Po pierwsze, w second handach można upolować perełki, których pozazdrości nam nie jedna fashionistka. Po drugie, i to chyba najważniejsze powody, to względy finansowe, ekologiczne i etyczne. Ubrania z sieciówek często niszczą się po kilku miesiącach, ludzie zatrudnieni przy ich produkcji pracują w skandalicznych warunkach, a branża odzieżowa jest coraz większym zagrożeniem dla środowiska. Dlatego warto zastanowić się przed zakupem kolejnej rzeczy na przecenie, która i tak za ch...
Sukienka to jeden z najbardziej podstawowych elementów każdej, damskiej garderoby. Warto jednak wiedzieć, na co zwrócić uwagę, kiedy wybieramy idealne sukienki na święta. Jakie powinny być? Czy bardziej formalne, czy też nie? Wybór, jeśli chodzi o sukienki jest naprawdę duży. W naszym poniższym artykule, spróbujemy przybliżyć państwu temat związany z wyborem odpowiednich sukienek na święta a także wskazać na to, jakie trendy są obecnie na czasie, jeśli chcemy kupić elegancką sukienkę, którą założymy np. na Wigilię.
Jeśli lubujesz się w kuchni francuskiej, na pewno nie są Ci obce słowa boeuf bourguignon, czyli wołowina po burgundzku. Jak sama nazwa wskazuje, danie wywodzi się z Burgundii i jest swego rodzaju gulaszem na bazie czerwonego wina, bulionu, marchwi, grzybów oraz cebuli. Przepis nie należy do najkrótszych, ale warto się o niego pokusić, bowiem rozpływające się w ustach mięso w aromatycznym sosie z czerwonego wina to niezapomniane wrażenia smakowe.